غذاهای ساده و سریع ابزار اساسی برای هر خانم خانهدار یا فردی است که با توجه به شرایط زندگی خود نیاز به تهیه غذای خانگی ساده و خوشمزه در زمان کم دارد. ایزی بیلد یک فهرست کامل از بهترین غذاهای بسیار خوشمز و لذیذ که میتوانید آنها را در کمترین زمان ممکن تهیه کنید؛ برای شما تهیه کردهاست پس تا آخر این مطلب همراه ما باشید.
ساندویچ مرغ فیله
این ساندویچ بسیار خوشمزه و مناسب با سلیقه بسیاری از بچههای بد غذا است. میتوانید آن را به سرعت و در کمترین زمان ممکن تهیه کنید. طبخ این ساندویچ تا حداکثر ۲۰ دقیقه زمان میبرد.
تهیه ساندویچ مرغ- غذای سریع و ساده
مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ:
– ۱ عدد کوچک کره یا ۲ قاشق غذاخوری کره
– ۱ قاشق چایخوری پودر سیر
– ۱ عدد نان باگت کوچک
– ۱.۲ عدد پیاز متوسط
– ۱ عدد سینه مرغ بزرگ
– ۴ عدد قارچ حلقهای
– ۲ عدد پنیر ورقهای
– سس مایونز به مقدار لازم
– نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز به مقدار لازم
– کمی آویشن
طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ:
- برای درست کردن این غذای ساده و سریع ابتدا کره را درون ماهیتابه ریخته و سپس پودر سیر را روی آن بپاشید. سپس با استفاده از قاشق، آنها را با هم مخلوط کنید تا کره ذوب شود.
- نان باگت را از وسط برش دهید و کره ذوب شده را درون نان بمالید. پیاز را هم خرد کرده و آماده کنار بگذارید.
- سینه مرغ را داخل مخلوط کن ریخته و آن را له کنید. نان را از طرفی که به کره آغشته شده داخل ماهیتابه قرار داده تا برشته شود.
- حالا داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و مرغ لهشده را داخل آن بریزید. سپس فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک، آویشن، پیاز و قارچ را هم به آن اضافه کنید و با هم تفت دهید.
- در آخر پنیر را روی مواد گذاشته تا آب شود. سپس مواد را داخل نان ریخته و برای طعم دلپذیر تر میتوانید کمی سس مایونز روی ساندویچ خود بریزید.
سالاد مرغ رژیمی – غذای ساده و سریع برای ورزشکاران
این سالاد به سرعت تهیه میشود و گزینهای عالی برای افرادی است که رژیم غذایی خاصی را دنبال میکنند.
تهیه سالاد مرغ رژیمی
مواد لازم برای تهیهی سالاد مرغ:
– ۱.۲ عدد کاهو کوچک
– ۲ عدد متوسط فلفل دلمهای رنگی
– ۱ عدد سینه مرغ بزرگ
– ۳ قاشق غذاخوری آبلیمو
– روغن زیتون به مقدار لازم
– ۸ عدد گوجه گیلاسی
– نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیهی سالاد مرغ رژیمی:
- ابتدا کاهو را ریز خرد کنید.
- سپس روغن زیتون را درون ماهیتابه ریخته و در یک گوشه آن سینهی مرغ و در گوشه دیگر فلفل دلمهای ها را تفت دهید.
- فلفل دلمهایها را به کاهوی خردشده اضافه کنید. سینهی مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کرده و به کاهو و فلفل دلمهای اضافه کنید.
- روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا با هم ترکیب شوند.
- سالاد شما آماده است از طعم و مزه آن لذت ببرید.
فیله مرغ با سس پستو
این غذا با استفاده از فیله مرغ و سس پستو تهیه میشود.
مواد لازم فیله مرغ با سس پستو:
– ۴ عدد فیله مرغ
– ۳ عدد گوجه فرنگی حلقه حلقه شده
– سس پستو به مقدار لازم
– پنیر موزارلا به مقدار لازم
– کمی فلفل سیاه
– روغن به مقدار لازم
طرز تهیه فیله مرغ با سس پستو:
- ظرف مورد نظرتان را با کمی روغن چرب کنید و مرغ را داخل آن قرار دهید و سس پستو را روی مرغ اضافه کنید.
- سپس گوجههای حلقه شده را روی موادتان قرار دهید و کمی فلفل به آن بزنید. در آخر روی موادتان پنیر موزارلا ریخته و ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجهی سانتیگراد در فر قرار دهید.
میتوانید این غذا ساده و خوشمزه را به عنوان گزینهای مناسب برای شام میل کنید.
تخم مرغ و پنیر موزارلا
اگر دوست دارید تخم مرغ را به عنوان یک غذای سریع و ساده مصرف نمایید روش همیشگی خودتان را کنار بگذارید و این ماده غذایی پر مصرف را به روش ایزی بیلد طبخ کنید.
مواد لازم برای طبخ تخم مرغ و پنیر موزارلا:
– ۱ عدد تخممرغ
– ۱ عدد کوچک پیاز خردشده
– ۲ عدد گوجه گیلاسی خردشده
– ۲ ورق ژامپون خردشده
– پنیر موزارلا به مقدار لازم
– فلفل به مقدار لازم
– کمی روغن
طرز تهیه تخم مرغ و پنیر موزارلا:
- در داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و قالب دایرهای شکل را در آن قرار دهید.
- تخممرغ را داخل قالب دایرهای در ماهیتابه شکسته و پیاز خردشده و گوجه خردشده را روی آن بریزید. سپس ژامپون خردشده را هم روی آن بریزید و کمی پنیر موزارلا بریزید. سپس قالب را از ماهیتابه بیرون بیاورید.
- در آخر ظرف را به مدت ۱۰ دقیقه در دمای ۱۵۰ درجهی سانتیگراد در فر قرار دهید تا پنیر آب شود و روی آن برشته شود.
طرز تهیه اسنک کالباس
**مواد لازم:**
– چند برش کالباس (تعداد بسته به تعداد اسنکهای مورد نیاز)
– ۱/۲ پیمانه پنیر پیتزا رنده شده
– چند قطعه قارچ نیمه پخته (تعداد بسته به تعداد اسنکهای مورد نیاز)
– ۱/۴ پیمانه ذرت پخته
– چند حلقه فلفل دلمهای (تعداد بسته به تعداد اسنکهای مورد نیاز)
– ادویهجات (مثل پودر پاپریکا، نمک، فلفل سیاه) به میزان لازم
– روغن مایع برای سرخ کردن
**طرز تهیه:**
- ابتدا کالباس را به طول برش دهید تا برشهای نسبتاً نازکی داشته باشید.
- در یک کاسه ، کالباسها را با ادویهها (پودر پاپریکا، نمک، فلفل سیاه) ترکیب کنید و آنها را به مدت حداقل ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید تا مزهها به خوبی جا بیافتد.
- در یک ماهیتابه با روغن مایع، قارچها و حلقههای فلفل دلمهای را سرخ کنید تا حالت نیمه پخته بگیرند. از حرارت متوسط به بالا استفاده کنید و آنها را به مدت ۳-۴ دقیقه سرخ کنید.
- هر برش کالباس را با پنیر پیتزا، قارچها، ذرت پخته، و حلقههای فلفل دلمهای پر کنید.
- در یک ماهیتابه با روغن مایع، اسنکهای کالباس پرشده را از هر دو طرف به مدت ۳-۴ دقیقه یا تا زمانی که طلایی و آماده شوند، سرخ کنید.
- اسنکهای کالباس را از ماهیتابه خارج کرده و روی کاغذ روغن گیر قرار دهید تا اضافه روغن خارج شود.
- اسنکهای کالباس را گرم به همراه سس مورد علاقهتان سرو کنید و لذت ببرید.
طرز تهیه گراتن بادمجان و سیب زمینی
**مواد لازم:**
– بادمجانهای دلمهای: تعداد و اندازه بسته به تعداد نفراتی که میخواهید پذیرایی کنید.
– سیب زمینی: تعداد و اندازه بسته به تعداد نفراتی که میخواهید پذیرایی کنید.
– پیاز داغ: یک عدد (خرد شده)
– گوشت چرخکرده: ۲۰۰ گرم
– روغن مایع: برای سرخ کردن بادمجانها و سیب زمینیها
– پنیر پیتزا یا موزارلا: ۱۵۰ گرم (رنده شده)
– شیر: ۲/۳ پیمانه
– کره: ۲ قاشق غذاخوری
– نمک و فلفل: به میزان لازم
**طرز تهیه:**
- ابتدا بادمجانها را بشویید و پس از پوست کندن آنها را به شکل دلمهای برش دهید.
- در یک ماهیتابه با روغن مایع، بادمجانها را از دو طرف سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس آنها را روی کاغذ روغن گیر قرار دهید تا اضافه روغن خارج شود.
- همچنین، سیب زمینیها را پوست بکنید و برش دهید.
- در یک ماهیتابه دیگر، روغن مایع را داغ کنید و سیب زمینیها را سرخ کنید تا طلایی شوند. همچنین، آنها را روی کاغذ روغن گیرقرار دهید تا اضافه روغن خارج شود.
- در یک ماهیتابه دیگر، پیاز را با کمی روغن سرخ کنید تا شفاف شود. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و آن را تا زمانی که ابتدا تغیر رنگ دهد و بعد پخته شود، بپزید.
- در یک ظرف مناسب، پنیر پیتزا یا موزارلا، شیر، کره، نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید و سس خامهای خود را اماده کنید.
- در یک ظرف تهیه غذا، لایهای از بادمجان سرخ شده را بچینید، سپس لایهای از سیب زمینی سرخ شده را اضافه کنید و به تدریج سس خامهای را روی آن بریزید.
- این عملیات را تکرار کنید تا تمامی مواد تمام شوند و لایههای گراتن تشکیل شود.
- گراتن را به مدت ۳۰ دقیقه در فر گرم کنید تا روی آن طلایی شود و بپزد.
- گراتن بادمجان و سیب زمینی آمادهی سرو شدن است. این غذای خوشمزه را گرم سرو کنید و از آن لذت ببرید.
طرز تهیه همبرگر خانگی
**مواد لازم:**
– گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم (بهتر است گوشت با کمترین درصد چربی را انتخاب کنید)
– پیاز: یک عدد (خرد شده)
– فلفل قرمز: یک قاشق چایخوری (خرد شده)
– پودر سیر: یک قاشق چایخوری
– پودر زنجبیل: یک قاشق چایخوری
– دارچین: یک قاشق چایخوری
– زردچوبه: یک قاشق چایخوری
– نمک: به میزان لازم
– روغن مایع: برای سرخ کردن همبرگرها
– نان همبرگر: ۴ عدد
– سس مایونز، کچاپ، خردل و سایر تزیینات به دلخواه
**طرز تهیه:**
- در یک کاسه، گوشت چرخ کرده را قرار دهید و به آرامی پیاز خرد شده، فلفل قرمز، پودر سیر، پودر زنجبیل، دارچین، زردچوبه و نمک را به آن اضافه کنید.
- تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا یک مخلوط یکدست و یکجور بدست بیاید. میتوانید از دستگاه مخصوص مخلوط کردن استفاده کنید.
- مخلوط گوشت و ادویهها را به چند بخش مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل دایرهای فشار دهید تا همبرگرهای خوانگی تشکیل شوند.
- در یک ماهیتابه، روغن مایع را داغ کنید و همبرگرهای تهیه شده را در آن سرخ کنید. از هر دو طرف به مدت حدود ۴ تا ۵ دقیقه یا تا زمانی که گوشت پخته شود، سرخ کنید.
- نان همبرگرها را با گوشت چرخ کرده و تزیینات دلخواه مثل سس مایونز، کچاپ و خردل سرو کنید.
- همبرگر خانگی شما آماده سرو است. این ساندویچ خوشمزه را گرم سرو کنید و از آن لذت ببرید.
دستور پخت دمی بلغور
برای تهیه دمی بلغور، یک غذای خوشمزه و سریع که در عین حال مقوی است، از مواد زیر استفاده میشود:
برنج خیسکرده: 2 پیمانه
بلغور گندم: 1 پیمانه
پیاز داغ: 2 قاشق سوپخوری
آب، روغن، نمک و زردچوبه: به میزان مورد نیاز
برای پخت دمی بلغور، ابتدا در یک تابه، مقداری روغن بریزید و بلغور گندم را در آن تفت دهید تا رنگ طلایی بگیرد. سپس بلغور تفتداده شده را کنار گذاشته و پیاز داغ را آماده کرده، به آن زردچوبه و نمک اضافه کرده و حدود 4 تا 5 پیمانه آب به آن بیفزایید.
زمانی که آب به جوش آمد، برنج و بلغور را به آب اضافه کرده و با هم بجوشانید تا آب آن کشیده شود و غذا آماده شود. سپس دمی بلغور را دم کنید. بعد از 40 دقیقه، غذا آماده است و میتوانید آن را با ترشی تازه و خوشمزه میل کنید.
طرز تهیه املت عدس وسبزیجات
برای تهیه املت عدس و سبزیجات برای 4 تا 6 نفر، از مواد زیر استفاده میشود:
عدس: نصف پیمانه یا 75 گرم
کلم بروکلی: 225 گرم
پیاز: 2 عدد (پوست کنده و حلقه حلقه شده)
روغن زیتون: 2 قاشق سوپخوری
تخم مرغ: 8 عدد
شیر یا آب: 3 قاشق سوپ خوری
مخلوط سبزیجات تازه خرد شده (ترخون، جعفری، و پیازچه): 3 قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی ریز شده: 175 گرم (حلقه حلقه)
برای پخت املت عدس و سبزیجات، مراحل زیر را دنبال کنید:
یک قابلمه متوسطی آماده کرده و عدس را بعد از شستن همراه با مقداری آب سرد در آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا بپزد. بعد از پخته شدن عدس، بروکلی را اضافه کرده و 2 تا 3 دقیقه حرارت دهید.
فر را روشن و داغ کرده و گوجه فرنگی ریز شده را روی آن بچینید. سپس روغن زیتون را روی پیازها بریزید.
تخم مرغها را در یک کاسه شکسته و هم بزنید. سپس شیر یا آب را همراه با کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. سپس ترکیب مخلوط سبزیجات را نیز اضافه کنید.
روی پیازها را با عدس، کلم بروکلی و گوجه فرنگی بپوشانید، سپس مخلوط تخم مرغی که آماده کرده بودید را روی مواد بریزید.
دمای فر را روی 190 درجه سانتی گراد یا 375 درجه فارنهایت یا شماره 5 تنظیم کنید.
سپس ظرف را داخل فر قرار دهید و 10 دقیقه صبر کنید. پس از این مدت، ظرف را بیرون بیاورید و با یک قاشق بزرگ روی غذا را فشار دهید.
مجدداً ظرف را داخل فر برگردانید و 15 دقیقه دیگر حرارت دهید. در پایان، سطح املت را با برگهای ترخون تازه تزیین کرده و نوش جان کنید.
طرز تهیه استریپس سیب زمینی
**مواد لازم:**
– سیب زمینی: ۲ عدد (متوسط اندازه)
– پیاز: یک عدد (خرد شده)
– جعفری: یک دسته (خرد شده)
– قارچ: ۱۰۰ گرم (خرد شده)
– نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
– روغن مایع: برای سرخ کردن
– آرد: به میزان لازم
– تخممرغ: ۲ عدد (خفه شده)
– مغز نان باگت: ریز و خرد شده
**طرز تهیه:**
- ابتدا سیب زمینیها را بپزید. برای این کار، سیب زمینیها را شسته و درون مایکروفر یا اجاق معمولی بپزید تا کاملاً نرم شوند. سپس آنها را له کنید تا به شکل پورهای شوند.
- پیاز و جعفری خرد شده را به پوره سیب زمینی اضافه کنید.
- قارچ را کمی تفت دهید تا آب آن گرفته شود و سپس به مواد دیگر اضافه کنید.
- نمک و فلفل سیاه را به مواد اضافه کرده و خوب ورز دهید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند و طعم دلخواه خود را به دست آورید.
- از مواد آماده شده به اندازه یک مشت بردارید و آن را به شکل مستطیل مانند شکل دهید.
- ابتدا استریپس را در آرد و سپس در تخممرغ و در آخر در مغز نان باگت ریز و خرد شده بغلطانید تا کاملاً پوشیده شوند.
- در یک ماهیتابه، روغن مایع را داغ کنید و استریپسها را در آن سرخ کنید. از هر دو طرف به مدت حدود ۳ تا ۴ دقیقه یا تا زمانی که سطح استریپس طلایی شود، سرخ کنید.
- استریپسهای سیب زمینی را با یک سفره کاغذی بر روی کاغذ جذب کنید تا اضافه روغن آنها خشک شود.
- استریپسهای سیب زمینی آماده سرو و مصرف هستند. میتوانید آنها را با سس مایونز، کچاپ یا سس مورد علاقه دیگرتان سرو کنید.