ایزی بیلد _ پرفروش ترین برندهای گوشیهای هوشمند در ایران کدامند؟ و هر یک چه ویژگی هایی دارند؟
ایزی بیلد با یکی دیگر از سری مقالات معرفی محصولات در حیطه دیجیتال و تکنولوژی، میهمان چشمان پر مهر شما عزیزان شده است و ما قصد داریم در ادامه این مقاله به معرفی پرفروش ترین تلفن های همراه هوشمند بپردازیم؛ بنابراین اگر شما عزیزان قصد خرید تلفن هوشمند جدید را دارید و در انتخاب برند و مدل آن سردرگمی هستید؛ تا آخر این مقاله همراه ما باشید تا اطلاعات جامع و کافی را در مورد پر فروش ترین گوشیهای هوشمند حال حاضر مارکت ایران به دست بیاورید.
خلاصه
در ادامه این مقاله ابتدا به بررسی پرطرفدارترین شرکتهای سازنده تلفنهای همراه هوشمند میپردازیم، سپس پرطرفدارترین مدلها و دلایل محبوبیت هر برند را شرح میدهیم و در آخر به مقایسه پرطرفدارترین محصولات سه برند برتر با یکدیگر میپردازیم پس تا آخر این نگارش همراه ما باشید.
پرطرفدارترین شرکتهای سازنده تلفنهای همراه کدامند؟
این روزها بازار رقابت در بین شرکتهای سازنده تلفنهای هوشمند بسیار داغ شده است؛ بهخصوص در این مقطع که اوایل سال 2021 هستیم و شرکتها از جدیدترین پرچمداران خود رونمایی کردهاند. پرچمداران غولهای فنّاوری ویژگیهای خیرهکننده و منحصربهفردی دارند که توانسته آنها را در رقابت نگه دارد؛ اما محصولات پرچمدار تولیدکنندگان تلفن همراه هرگز جز پرفروشترینها نبودهاند چرا؟ بله درست است همانطور که احتمالاً شما هم حدس زدهاید به دلیل قیمت نجومی این محصولات بسیاری از اقشار متوسط جامعه توانایی خرید این محصولات را ندارند.
بنابر گزارشات رسمی منتشرشده از سوی منابع معتبر جهانی در حال حاضر پرطرفدارترین شرکتهای سازنده تلفن همراه، کمپانیهای اپل، سامسونگ و شیائومی میباشند بهطوریکه این 3 غول تکنولوژی درمجموع حدود 60 درصد از کل گوشیهای هوشمند تهیهشده در سال 2020 را در اختیار عموم قرار دادهاند.
این شرکتها هرساله محصولاتی را تحت عنوان محصولات میانرده خود معرفی میکنند؛ و بنابر گزارشات بهدستآمده، عنوان پرفروشترین محصولات هم به این رده از گوشیهای ساختهشده در این کمپانیها اختصاص مییابد.
پرفروش ترین سری از تلفن های همراه در بین محصولات این 3 کمپانی کدماند؟
در ابتدا به معرفی محبوبترین برند در ایران میپردازیم و آن شرکتی نیست جز غول فنّاوری کرهای، سامسونگ.
سامسونگ
با تولید سری A از خانواده گلکسی های کمپانی سامسونگ، فناوری و تکنولوژِی پیشرفته در اختیار اکثر مردم قرار گرفت. به گفته محصولات عالیرتبه این شرکت ژاپنی هدف از راهاندازی خط تولید سری A استفاده اقشار متوسط جامعه از تکنولوژیهای پیشرفته در تلفنهای هوشمند خود بوده است تا آنها هم بتوانند تصاویر خود را باکیفیت بالا ثبت کنند و آهنگهای موردعلاقه خود را باکیفیت بالا گوش بدهند و از اکثر قابلیتهایی که درگوشیهای هوشمند پرچمدار استفادهشده است بهره ببرند.
شیائومی
دومین محصول از پرفروش ترین تلفن های همراه متعلق به خانواده جذاب آیفون از محصولات کمپانی اپل می باشد که حتی سری 11 از خانواده آیفون بالاتر از A21s سامسونگ در رده نخست قرار گرفت. احتمالا دارید با خودتون میگید که پس چرا تیتر زدی شیائومی عجب نویسنده بی دقتی، اما جریان از این قرار است که طبق آمارهای رسمی اعلام شده از سوی سایت های معتبر بازدید و تمایل مردم در ایران به تهیه محصولات این شرکت خوشنام بیشتر از همتای آمریکایی خود بوده است و همین امر باعث شده که طبقه بندی پرفروش ترین تلفن های هوشمند در ایران مانند بسیاری از چیزهای دیگر با سایر دنیا متفاوت باشد.
پرچمدار خانواده شیائومی انصافاً هم از لحاظ کیفیتی و هم از لحاظ قیمتی بسیار قابل رقابت با دو رقیب جدی دیگر خودش در زمینه تلفن های هوشمند می باشد؛ اما عنوان پرفروش در خانواده بزرگ شیائومی متعلق به سری ردمی نوت این محصولات می باشد که با توجه به قیمت بسیار مناسب این محصولات نسبت به امکاناتی که در دل خود جای داده اند، در ایران بسیار مورد توجه قرار گرفته اند.
آیفون
محصولات این غول آمریکایی بهشدت بادوام و بهشدت گرانقیمت میباشند. بر اساس آمارها و ارقامی که از منابع معتبر جهانی اعلام شد پرفروشترین محصول کمپانی اپل تا قبل از معرفی آیفون 12 سری 11 از خانواده آیفون بوده است. یکی از معایبی که در محصولات کمپانی اپل به چشم میخورد قیمت بسیار بالای این محصولات در مقابل امکاناتی هست که در اختیار کاربران قرار میگیرد. با این وجود این برند پرطرفدار و دوست داشتنی همچنان طرفداران دو آتیشه خودش را حفظ کرده است.
چرا محصولات میان رده فروش بیشتری نسبت به پرچمداران دارند؟
کمپانیهای بزرگ سازنده تلفن همراه همگی بهاتفاق یک هدف مشترک دارند و آن ارائه بهترین خدمات در ازای دریافت کمترین هزینه میباشد. با ظهور محصولات میان رده، کمپانیهای بزرگ به هدف خود رسیدند و سند اعتبار این حرف ما افزایش تقاضای عموم برای در اختیار داشتن محصولات میان رده نسبت به پرچمداران میباشد.
محصولات میان رده بهخصوص درگوشیهای موبایل دو شرکت سامسونگ و شیائومی از امکانات قابل قبولی برخوردارند حتی در مواردی ازلحاظ مشخصات فنی و طراحی ظاهری بسیار به پرچمداران کمپانیها شباهت دارند و همین امر باعث شده است تا این محصولات بسیار موردتوجه عموم افراد جامعه قرار بگیرند.
احتمالاً پیش خودتان میگید که آقای نویسنده دیگه زیادهروی نکن! چرا باید با تهیه محصولات میان رده امکاناتی شبیه به پرچمداران در اختیار کاربران قرار بگیره؟ اگر شما هم جز این دسته از افرادی هستید که هنوز به من نویسنده و صحتوسقم اطلاعاتی که ایزی بیلد در اختیار شما عزیزان قرار میدهد ایمان پیدا نکردهاید شمارا دعوت میکنم تا از جدولی که بهمنظور مقایسه بین یکی از نمونههای پرچمدار و میان رده آورده شده است توجه ویژه عنایت بفرمایید. ( باشد که ایمان بیاوریدJ)
البته این نکته هم تو پرانتز بگم که قطعاً در برخی از ویژگیها پرچمداران بیشتر خوش درخشیدهاند اما بهطورکلی میان ردهها نسبت به هزینه بسیار کمتری که برای کاربران به همراه میآورند به محصولاتی بسیار جذاب تبدیلشدهاند.
دیگِ بیشتر از این سرتونو درد نمیارم، این شما و این هم جدول:
میان رده vs پرچمدار
در این قسمت بهاختصار به مشخصات فنی پراهمیت، در دو دستگاه تلفن همراه میپردازیم که متعلق به کمپانی سامسونگ میباشند. این محصولات از دودسته پرفروش و پرچمدار انتخابشدهاند.
جدول مشخصات فنی a21s vs s21
مشخصات | سامسونگ گلکسی a21s | سامسونگ گلکسی s21 |
صفحه نمایش |
اندازه (صفحه نمایش_اصلی) 166.3 میلیمتر (6.5 اینچ) /
فناوری (صفحه نمایش اصلی) PLS TFT LCD/
وضوح (صفحه نمایش اصلی) 720 x 1600 (HD+)
· عمق رنگ (صفحه نمایش اصلی) 16میلیون |
نوع نمایشگر:
Dynamic AMOLED 2X ابعاد: 6.8 اینچ (~89.8% نسبت نمایشگر به بدنه) رزولوشن: 1440 در 3200 پیکسل، 20:9 (~515 PX در اینچ تراکم پیکسلی) محافظ صفحه: کورنینگ گوریلا گلس Victus |
پردازنده | Exynos 850 | – Exynos 2100 (پنج نانومتری) – نسخه گلوبال
– Qualcom Snapdragon 888 (پنج نانومتری) فقط در بازارهای آمریکا، چین و کره جنوبی
نوع پردازنده: 8 هستهای (یک هستهی 2.9 GHz Kryo 680، سه هستهی 2.8 GHz Kryo 680 و 4 هستهی 2.2 GHz Kryo 680) – نسخه گلوبال
– 8 هستهای (یک هسته 2.84 GHz Kryo 680، سه هسته2.42 GHz Kryo 680 و 4 هستهی 1.80 GHz Kryo 680) – نسخه آمریکا، چین و کره جنوبی |
حافظه داخلی |
پشتی بانی از حافظه داخلی:
میکرو SD حافظه داخلی: 32 GB با 2 /3 GBرم 64 GB با 3 /4 /6 GB رم 128 GB با 3 /4 / 6 GB رم |
پشتی بانی از حافظه داخلی:
خیر حافظه داخلی: 128 GB با 12 GBرم 256 GB با 12 GBرم 512 GB با 16 GB رم |
دوربین | اصلی:
48 مگاپیکسل (0.8 میکرومتر سایز پیکسل 1/2.0 اینچ سایز سنسور لنز واید 26 میلیمتری f/2.0 فوکوس خودکار با تشخیص فاز) 8 مگاپیکسل (لنز فوقعریض 1/4.0 اینچ سایز سنسور 1.12 میکرومتر سایز پیکسل f/2.2) 2 مگاپیکسل (لنز ماکرو، f/2.4) 2 مگاپیکسل (سنسور تشخیص عمق تصویر f/2.4)
سلفی: 13 مگاپیکسل (1.12 میکرومتر سایز پیکسل 1/3.1 اینچ سایز سنسور لنز واید f/2.2) |
اصلی:
108 مگاپیکسل (لنز واید 26 میلیمتری با پوشش 83 درجه، 1/1.3 اینچ سنسور ،فوکوس خودکار با تشخیص فاز لیزر، لرزشگیر اپتیکال تصویر، f/1.8) 10 مگاپیکسل (لنز پریسکوپ 240 میلیمتری تلهفوتو با پوشش 10 درجه 1.22 میکرومتر سایز پیکسل 1/3.24 اینچ سایز سنسور فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز f/4.9 لرزشگیر اپتیکال تصویر زوم اپتیکال 10 برابر) 10 مگاپیکسل (لنز 70 میلیمتری تلهفوتو با پوشش 35 درجه 1.22 میکرومتر سایز پیکسل 1/3.24 اینچ سایز سنسور فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز f/2.4 لرزشگیر اپتیکال تصویر زوم اپتیکال 3 برابر) 12 مگاپیکسل (لنز 13 میلیمتری اولتراواید با پوشش 120 درجه 1.4 میکرومتر سایز پیکسل 1/2.55 اینچ سایز سنسور f/2.2 فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز حالت Super Steady برای ضبط بدون لرزش ویدیو)
سلفی: 40 مگاپیکسل (لنز واید 26 میلیمتری با پوشش 80 درجه 0.7 میکرومتر سایز پیکسل 1/2.8 اینچ سایز سنسور فوکوس خودکار با تشخیص فاز f/2.2) |
صدا | جک 3.5 میلیمتری | صدای 32 بیت / 384 کیلوهرتز
– تنظیم شده توسط شرکت AKG فاقد جک 3.5 میلیمتری |
باتری | باتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری
با ظرفیت 5000 mAh شارژ سریع 15 وات |
باتری غیرقابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت 5000 میلی آمپر ساعت.
– شارژر سریع 25 وات – پشتیبانی از Power Delivery 3.0 – شارژ سریع بیسیم 15 وات با پشتیبانی از استانداردهای Qi و PMA – شارژ معکوس 4.5 وات |
حسگر | حسگر اثرانگشت (پشت گوشی)
شتابسنج سنسور مجاورت ژیروسکوپ |
حسگر اثرانگشت (زیر نمایشگر، اولتراسونیک)
شتابسنج ژیروسکوپ سنسور مجاورت قطبنما فشارسنج – پشتیبانی از سامسونگ Dex در دو حالت سیمی و بدون سیم – پشتیبانی از +ANT – دستیار صوتی بیکسبی با پشتیبانی از زبان محاوره |
اتصالات | Wi-Fi 802.11 b/g/n، Wi-Fi Direct، هاتاسپات
بلوتوث/ جی پی اس USB Type-C نسخه 2.0 کانکتور ریورسیبل |
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6e دو بانده، Wi-Fi Direct، هاتاسپات
بلوتوث/ جی پی اس/ رادیو/ NFC USB Type-C 3.2 پشتیبانی از OTG |
قیمت (با توجه به نواسنات بازار قیمت ها به دلار) | 240 $ | 1200$ |
کلام آخر:
همان طور که در این مقاله اشاره شد پرچمداران کمپانی های بزرگ، ویژگی های متمایز و منحصر به فردی دارند که توجه بسیاری از افراد را به خود جلب کرده اند اما به دلیل قیمت بسیار بالای این محصولات کمتر کسی توان خرید و استفاده از آنها را دارد و به همین علت تا به امروز هرگز جز محصولات پرفروش شرکت ها نبودند.