سبک زندگیغذاها

طرز تهیه غذای ساده و سریع | 10 غذای ساده با کمترین مواد

غذاهای ساده و سریع ابزار اساسی برای هر خانم خانه‌دار یا فردی است که با توجه به شرایط زندگی خود نیاز به تهیه غذای خانگی ساده و خوشمزه در زمان کم دارد. ایزی بیلد یک فهرست کامل از بهترین غذاهای بسیار خوشمز و لذیذ که می‌توانید آنها را در کمترین زمان ممکن تهیه کنید؛ برای شما تهیه کرده‌است پس تا آخر این مطلب همراه ما باشید.

ساندویچ مرغ فیله

ساندویچ مرغ فیله - غذای ساده و سریع

این ساندویچ بسیار خوشمزه و مناسب با سلیقه بسیاری از بچه‌های بد غذا است. می‌توانید آن را به سرعت و در کمترین زمان ممکن تهیه کنید. طبخ این ساندویچ تا حداکثر ۲۰ دقیقه زمان می‌برد.

تهیه ساندویچ مرغ- غذای سریع و ساده

مواد لازم برای تهیه‌ ساندویچ مرغ:

– ۱ عدد کوچک کره یا ۲ قاشق غذاخوری کره

– ۱ قاشق چایخوری پودر سیر

– ۱ عدد نان باگت کوچک

– ۱.۲ عدد پیاز متوسط

– ۱ عدد سینه مرغ بزرگ

– ۴ عدد قارچ حلقه‌ای

– ۲ عدد پنیر ورقه‌ای

– سس مایونز به مقدار لازم

– نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز به مقدار لازم

– کمی آویشن

طرز تهیه‌ ساندویچ فیله مرغ:

  1. برای درست کردن این غذای ساده و سریع ابتدا کره را درون ماهیتابه ریخته و سپس پودر سیر را روی آن بپاشید. سپس با استفاده از قاشق، آنها را با هم مخلوط کنید تا کره ذوب شود.
  2. نان باگت را از وسط برش دهید و کره ذوب شده را درون نان بمالید. پیاز را هم خرد کرده و آماده کنار بگذارید.
  3. سینه مرغ را داخل مخلوط کن ریخته و آن را له کنید. نان را از طرفی که به کره آغشته شده داخل ماهیتابه قرار داده تا برشته شود.
  4. حالا داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و مرغ له‌شده را داخل آن بریزید. سپس فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک، آویشن، پیاز و قارچ را هم به آن اضافه کنید و با هم تفت دهید.
  5. در آخر پنیر را روی مواد گذاشته تا آب شود. سپس مواد را داخل نان ریخته و برای طعم دلپذیر تر می‌توانید کمی سس مایونز روی ساندویچ خود بریزید.

 سالاد مرغ رژیمی – غذای ساده و سریع برای ورزشکاران

غذای ساده و سریع

این سالاد به سرعت تهیه می‌شود و گزینه‌ای عالی برای افرادی است که رژیم غذایی خاصی را دنبال می‌کنند.

تهیه سالاد مرغ رژیمی

مواد لازم برای تهیه‌ی سالاد مرغ:

– ۱.۲ عدد کاهو کوچک

– ۲ عدد متوسط فلفل دلمه‌ای رنگی

– ۱ عدد سینه مرغ بزرگ

– ۳ قاشق غذاخوری آبلیمو

– روغن زیتون به مقدار لازم

– ۸ عدد گوجه گیلاسی

– نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه‌ی سالاد مرغ رژیمی:

  1. ابتدا کاهو را ریز خرد کنید.
  2. سپس روغن زیتون را درون ماهیتابه ریخته و در یک گوشه آن سینه‌ی مرغ و در گوشه دیگر فلفل دلمه‌ای ها را تفت دهید.
  3. فلفل دلمه‌ای‌ها را به کاهوی خردشده اضافه کنید. سینه‌ی مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کرده و به کاهو و فلفل دلمه‌ای اضافه کنید.
  4. روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا با هم ترکیب شوند.
  5. سالاد شما آماده است از طعم و مزه آن لذت ببرید.

 فیله مرغ با سس پستو

این غذا با استفاده از فیله مرغ و سس پستو تهیه می‌شود.

مواد لازم فیله مرغ با سس پستو:

– ۴ عدد فیله مرغ

– ۳ عدد گوجه فرنگی حلقه حلقه شده

– سس پستو به مقدار لازم

– پنیر موزارلا به مقدار لازم

– کمی فلفل سیاه

– روغن به مقدار لازم

طرز تهیه فیله مرغ با سس پستو:

  1. ظرف مورد نظرتان را با کمی روغن چرب کنید و مرغ را داخل آن قرار دهید و سس پستو را روی مرغ اضافه کنید.
  2. سپس گوجه‌های حلقه شده را روی موادتان قرار دهید و کمی فلفل به آن بزنید. در آخر روی موادتان پنیر موزارلا ریخته و ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه‌ی سانتی‌گراد در فر قرار دهید.

میتوانید این غذا ساده و خوشمزه را به عنوان گزینه‌ای مناسب برای شام میل کنید.

 تخم مرغ و پنیر موزارلا

اگر دوست دارید تخم مرغ را به عنوان یک غذای سریع و ساده مصرف نمایید روش همیشگی خودتان را کنار بگذارید و این ماده غذایی پر مصرف را به روش ایزی بیلد طبخ کنید.

مواد لازم برای طبخ تخم مرغ و پنیر موزارلا:

– ۱ عدد تخم‌مرغ

– ۱ عدد کوچک پیاز خردشده

– ۲ عدد گوجه گیلاسی خردشده

– ۲ ورق ژامپون خردشده

– پنیر موزارلا به مقدار لازم

– فلفل به مقدار لازم

– کمی روغن

طرز تهیه تخم مرغ و پنیر موزارلا:

  1. در داخل ماهی‌تابه کمی روغن بریزید و قالب دایره‌ای شکل را در آن قرار دهید.
  2. تخم‌مرغ را داخل قالب دایره‌ای در ماهیتابه شکسته و پیاز خردشده و گوجه خردشده را روی آن بریزید. سپس ژامپون خردشده را هم روی آن بریزید و کمی پنیر موزارلا بریزید. سپس قالب را از ماهیتابه بیرون بیاورید.
  3. در آخر ظرف را به مدت ۱۰ دقیقه در دمای ۱۵۰ درجه‌ی سانتی‌گراد در فر قرار دهید تا پنیر آب شود و روی آن برشته شود.

طرز تهیه اسنک کالباس

**مواد لازم:**

– چند برش کالباس (تعداد بسته به تعداد اسنک‌های مورد نیاز)

– ۱/۲ پیمانه پنیر پیتزا رنده شده

– چند قطعه قارچ نیمه پخته (تعداد بسته به تعداد اسنک‌های مورد نیاز)

– ۱/۴ پیمانه ذرت پخته

– چند حلقه فلفل دلمه‌ای (تعداد بسته به تعداد اسنک‌های مورد نیاز)

– ادویه‌جات (مثل پودر پاپریکا، نمک، فلفل سیاه) به میزان لازم

– روغن مایع برای سرخ کردن

**طرز تهیه:**

  1. ابتدا کالباس را به طول برش دهید تا برش‌های نسبتاً نازکی داشته باشید.
  2. در یک کاسه ، کالباس‌ها را با ادویه‌ها (پودر پاپریکا، نمک، فلفل سیاه) ترکیب کنید و آنها را به مدت حداقل ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید تا مزه‌ها به خوبی جا بیافتد.
  3. در یک ماهی‌تابه با روغن مایع، قارچ‌ها و حلقه‌های فلفل دلمه‌ای را سرخ کنید تا حالت نیمه پخته بگیرند. از حرارت متوسط به بالا استفاده کنید و آنها را به مدت ۳-۴ دقیقه سرخ کنید.
  4. هر برش کالباس را با پنیر پیتزا، قارچ‌ها، ذرت پخته، و حلقه‌های فلفل دلمه‌ای پر کنید.
  5. در یک ماهی‌تابه با روغن مایع، اسنک‌های کالباس پرشده را از هر دو طرف به مدت ۳-۴ دقیقه یا تا زمانی که طلایی و آماده شوند، سرخ کنید.
  6. اسنک‌های کالباس را از ماهی‌تابه خارج کرده و روی کاغذ روغن گیر قرار دهید تا اضافه روغن خارج شود.
  7. اسنک‌های کالباس را گرم به همراه سس مورد علاقه‌تان سرو کنید و لذت ببرید.

طرز تهیه گراتن بادمجان و سیب زمینی

غذای ساده و سریع

**مواد لازم:**

– بادمجان‌های دلمه‌ای: تعداد و اندازه بسته به تعداد نفراتی که می‌خواهید پذیرایی کنید.

– سیب زمینی: تعداد و اندازه بسته به تعداد نفراتی که می‌خواهید پذیرایی کنید.

– پیاز داغ: یک عدد (خرد شده)

– گوشت چرخ‌کرده: ۲۰۰ گرم

– روغن مایع: برای سرخ کردن بادمجان‌ها و سیب زمینی‌ها

– پنیر پیتزا یا موزارلا: ۱۵۰ گرم (رنده شده)

– شیر: ۲/۳ پیمانه

– کره: ۲ قاشق غذاخوری

– نمک و فلفل: به میزان لازم

**طرز تهیه:**

  1. ابتدا بادمجان‌ها را بشویید و پس از پوست کندن آنها را به شکل دلمه‌ای برش دهید.
  2. در یک ماهی‌تابه با روغن مایع، بادمجان‌ها را از دو طرف سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس آن‌ها را روی کاغذ روغن گیر قرار دهید تا اضافه روغن خارج شود.
  3. همچنین، سیب زمینی‌ها را پوست بکنید و برش دهید.
  4. در یک ماهی‌تابه دیگر، روغن مایع را داغ کنید و سیب زمینی‌ها را سرخ کنید تا طلایی شوند. همچنین، آن‌ها را روی کاغذ روغن گیرقرار دهید تا اضافه روغن خارج شود.
  5. در یک ماهی‌تابه دیگر، پیاز را با کمی روغن سرخ کنید تا شفاف شود. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و آن را تا زمانی که ابتدا تغیر رنگ دهد و بعد پخته شود، بپزید.
  6. در یک ظرف مناسب، پنیر پیتزا یا موزارلا، شیر، کره، نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید و سس خامه‌ای خود را اماده کنید.
  7. در یک ظرف تهیه غذا، لایه‌ای از بادمجان سرخ شده را بچینید، سپس لایه‌ای از سیب زمینی سرخ شده را اضافه کنید و به تدریج سس خامه‌ای را روی آن بریزید.
  8. این عملیات را تکرار کنید تا تمامی مواد تمام شوند و لایه‌های گراتن تشکیل شود.
  9. گراتن را به مدت ۳۰ دقیقه در فر گرم کنید تا روی آن طلایی شود و بپزد.
  10. گراتن بادمجان و سیب زمینی آماده‌ی سرو شدن است. این غذای خوشمزه را گرم سرو کنید و از آن لذت ببرید.

طرز تهیه همبرگر خانگی

غذای ساده و سریع

**مواد لازم:**

– گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم (بهتر است گوشت با کمترین درصد چربی را انتخاب کنید)

– پیاز: یک عدد (خرد شده)

– فلفل قرمز: یک قاشق چایخوری (خرد شده)

– پودر سیر: یک قاشق چایخوری

– پودر زنجبیل: یک قاشق چایخوری

– دارچین: یک قاشق چایخوری

– زردچوبه: یک قاشق چایخوری

– نمک: به میزان لازم

– روغن مایع: برای سرخ کردن همبرگرها

– نان همبرگر: ۴ عدد

– سس مایونز، کچاپ، خردل و سایر تزیینات به دلخواه

**طرز تهیه:**

  1. در یک کاسه، گوشت چرخ کرده را قرار دهید و به آرامی پیاز خرد شده، فلفل قرمز، پودر سیر، پودر زنجبیل، دارچین، زردچوبه و نمک را به آن اضافه کنید.
  2. تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا یک مخلوط یکدست و یکجور بدست بیاید. می‌توانید از دستگاه مخصوص مخلوط کردن استفاده کنید.
  3. مخلوط گوشت و ادویه‌ها را به چند بخش مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل دایره‌ای فشار دهید تا همبرگرهای خوانگی تشکیل شوند.
  4. در یک ماهی‌تابه، روغن مایع را داغ کنید و همبرگرهای تهیه شده را در آن سرخ کنید. از هر دو طرف به مدت حدود ۴ تا ۵ دقیقه یا تا زمانی که گوشت پخته شود، سرخ کنید.
  5. نان همبرگرها را با گوشت چرخ کرده و تزیینات دلخواه مثل سس مایونز، کچاپ و خردل سرو کنید.
  6. همبرگر خانگی شما آماده سرو است. این ساندویچ خوشمزه را گرم سرو کنید و از آن لذت ببرید.

دستور پخت دمی بلغور

برای تهیه دمی بلغور، یک غذای خوشمزه و سریع که در عین حال مقوی است، از مواد زیر استفاده می‌شود:

برنج خیس‌کرده: 2 پیمانه

بلغور گندم: 1 پیمانه

پیاز داغ: 2 قاشق سوپخوری

آب، روغن، نمک و زردچوبه: به میزان مورد نیاز

برای پخت دمی بلغور، ابتدا در یک تابه، مقداری روغن بریزید و بلغور گندم را در آن تفت دهید تا رنگ طلایی بگیرد. سپس بلغور تفت‌داده شده را کنار گذاشته و پیاز داغ را آماده کرده، به آن زردچوبه و نمک اضافه کرده و حدود 4 تا 5 پیمانه آب به آن بیفزایید.

زمانی که آب به جوش آمد، برنج و بلغور را به آب اضافه کرده و با هم بجوشانید تا آب آن کشیده شود و غذا آماده شود. سپس دمی بلغور را دم کنید. بعد از 40 دقیقه، غذا آماده است و می‌توانید آن را با ترشی تازه و خوشمزه میل کنید.

 طرز تهیه املت عدس وسبزیجات

برای تهیه املت عدس و سبزیجات برای 4 تا 6 نفر، از مواد زیر استفاده می‌شود:

عدس: نصف پیمانه یا 75 گرم

کلم بروکلی: 225 گرم

پیاز: 2 عدد (پوست کنده و حلقه حلقه شده)

روغن زیتون: 2 قاشق سوپخوری

تخم مرغ: 8 عدد

شیر یا آب: 3 قاشق سوپ خوری

مخلوط سبزیجات تازه خرد شده (ترخون، جعفری، و پیازچه): 3 قاشق سوپ خوری

گوجه فرنگی ریز شده: 175 گرم (حلقه حلقه)

برای پخت املت عدس و سبزیجات، مراحل زیر را دنبال کنید:

 

یک قابلمه متوسطی آماده کرده و عدس را بعد از شستن همراه با مقداری آب سرد در آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا بپزد. بعد از پخته شدن عدس، بروکلی را اضافه کرده و 2 تا 3 دقیقه حرارت دهید.

فر را روشن و داغ کرده و گوجه فرنگی ریز شده را روی آن بچینید. سپس روغن زیتون را روی پیازها بریزید.

تخم مرغ‌ها را در یک کاسه شکسته و هم بزنید. سپس شیر یا آب را همراه با کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. سپس ترکیب مخلوط سبزیجات را نیز اضافه کنید.

روی پیازها را با عدس، کلم بروکلی و گوجه فرنگی بپوشانید، سپس مخلوط تخم مرغی که آماده کرده بودید را روی مواد بریزید.

دمای فر را روی 190 درجه سانتی گراد یا 375 درجه فارنهایت یا شماره 5 تنظیم کنید.

سپس ظرف را داخل فر قرار دهید و 10 دقیقه صبر کنید. پس از این مدت، ظرف را بیرون بیاورید و با یک قاشق بزرگ روی غذا را فشار دهید.

مجدداً ظرف را داخل فر برگردانید و 15 دقیقه دیگر حرارت دهید. در پایان، سطح املت را با برگ‌های ترخون تازه تزیین کرده و نوش جان کنید.

طرز تهیه استریپس سیب زمینی

طرز تهیه استریپس سیب زمینی

**مواد لازم:**

– سیب زمینی: ۲ عدد (متوسط ​​اندازه)

– پیاز: یک عدد (خرد شده)

– جعفری: یک دسته (خرد شده)

– قارچ: ۱۰۰ گرم (خرد شده)

– نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

– روغن مایع: برای سرخ کردن

– آرد: به میزان لازم

– تخم‌مرغ: ۲ عدد (خفه شده)

– مغز نان باگت: ریز و خرد شده

**طرز تهیه:**

  1. ابتدا سیب زمینی‌ها را بپزید. برای این کار، سیب زمینی‌ها را شسته و درون مایکروفر یا اجاق معمولی بپزید تا کاملاً نرم شوند. سپس آن‌ها را له کنید تا به شکل پوره‌ای شوند.
  2. پیاز و جعفری خرد شده را به پوره سیب زمینی اضافه کنید.
  3. قارچ را کمی تفت دهید تا آب آن گرفته شود و سپس به مواد دیگر اضافه کنید.
  4. نمک و فلفل سیاه را به مواد اضافه کرده و خوب ورز دهید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند و طعم دلخواه خود را به دست آورید.
  5. از مواد آماده شده به اندازه یک مشت بردارید و آن را به شکل مستطیل مانند شکل دهید.
  6. ابتدا استریپس را در آرد و سپس در تخم‌مرغ و در آخر در مغز نان باگت ریز و خرد شده بغلطانید تا کاملاً پوشیده شوند.
  7. در یک ماهی‌تابه، روغن مایع را داغ کنید و استریپس‌ها را در آن سرخ کنید. از هر دو طرف به مدت حدود ۳ تا ۴ دقیقه یا تا زمانی که سطح استریپس طلایی شود، سرخ کنید.
  8. استریپس‌های سیب زمینی را با یک سفره کاغذی بر روی کاغذ جذب کنید تا اضافه روغن آن‌ها خشک شود.
  9. استریپس‌های سیب زمینی آماده سرو و مصرف هستند. می‌توانید آن‌ها را با سس مایونز، کچاپ یا سس مورد علاقه دیگرتان سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا